Složitá doba

17. 03. 2020

Vážení zákazníci, Rádi bychom Vás stručně informovali, jak Sun sport funguje v této výjimečné době. Pandemii nepodceňujeme, dodržujeme všechna nařízení a doporučení vlády i zdravotníků. Věříme, že se vše v dohledné době vrátí do normálu. Zatím fungujeme v následujícím provizorním režimu:

 

  • Eshop funguje beze změn. Můžete objednávat, nechat si balík poslat i vyzvednout. Výdejna pro osobní odběr (Brno, Kšírova 32) je otevřena od 8 do 18 hodin. Prosíme, choďte k nám v rouškách. Preferujeme bezhotovostní platbu.
  • Prodejna je ze všeobecně známých důvodů uzavřena. Využíváme tento čas ke zlepšení. Děláme inventuru zboží a provádíme sezónní výměnu sortimentu.
  • Půjčovna: Pokud byste chtěli vyrazit do přírody na lodi, potřebné vybavení Vám přivezeme. Inspirujte se na  www.lodekvode.cz. Ve stejném režimu funguje i půjčovna kolečkových lyží a horo vybavení. 
  • Cestovní agentura: v době, kdy platí nařízení „neshlukujte se“, žádné akce nepořádáme. Až tento čas pomine, jsme připraveni vyrazit s vámi za dobrodružstvím. Koukněte na akce, které jsme pro Vás připravili. 
  • Test centrum a Sun´s caffé: I v Novém Městě na Moravě máme vzhledem k nařízení vlády zavřeno.

 Těšíme se na bezstarostné setkání s Vámi v lepčích časech. 

 

.