Sport life - nenechte si ujít

31. 10. 2019

Podzim je tady a s ním festival Sport life, tři dny plné sportu a zábavy. A u toho nemůže chybět Sun sport, tradiční vystavovatel a prodejce kvalitního outdoorového vybavení.

V termínu 8.-10.11.2019 v pavilonu V na ploše s číslem 95 se pod praporem Sun sportu se návštěvníci festivalu Sport life setkají s mnoha významnými značkami. Každá z nich přichází do Brna s exkluzivní veletržní nabídkou.

Tilak, Direct Alpine, Petzl: kvalita, na kterou jste v přírodě zvyklí a ceny jako nikde jinde.
Alpina: špičkové boty na běžky a běžecké lyže – Slovinský výrobce Alpina vyklízí sklady, výprodej za bezkonkurenční ceny
Sporten: se změnou značky na Kaestle přináší tento tradiční český výrobce neopakovatelný výprodej kvalitních běžeckých lyží.
Dynafit a Inov-8: výprodej běžecké obuvi i textilu za zlomek původní ceny
Gumotex: český výrobce nafukovacích lodí – velký podzimní výprodej.
Při sestavovaní letošní nabídky se v Sun sportu řídili jednoduchým heslem: Neslevujeme z kvality, ale ceny jsme seřízli na minimum.

Kromě této mimořádné nabídky má expozice Sun sportu další rozměr. Jaký? To nám jednohlasně sdělil team pracovníků této firmy: „Brno je našim působištěm již dvacátou sezonu, takže brněnská výstava Sport life je již tradičně příležitostí k osobnímu setkání se zákazníky, klienty a mnohdy i kamarády. Srdečně je zveme na dobrou kávu, u které vzpomínáme na společné zážitky a plánujeme nové, ať už na vodě či v horách. Těšíme se i na Vás“